Pe firul bobului de cafea

Dacă v-aș întreba la ce vă gândiți, primul lucru, atunci când spun cuvântul „Cuppings”, ce ar fi? Luați-vă 10 secunde să vă gândiți și apoi continuați să citiți. Normal că nu am cum să vă cronometrez sau să verific că v-ați gândit, dar am să merg pe încredere, cum și voi veți face, pentru că veți fi știut că urmează să vă spun despre ce e vorba. Și nici să citesc gânduri nu pot.

Pentru mine, Cuppings înseamnă o echipă proactivă de oameni plini de viață, pasionați de arta cafelei. I-am cunoscut acum mai bine de doi ani și de atunci nu încetează a-mi aduce zâmbetul pe buze, în fiecare dimineață când ajung la birou și-mi iau cana de energie din doza de cafea atent stabilită.

Ca să înțelegeți de ce-i laud, trebuie mai întâi să știți cine-s ei și ce fac, de fapt. Cuppings a apărut în câmpul meu atențional pe când lucram la Ascendis și, de altfel, într-un moment în care lumea nu prea mai era mulțumită de cafeaua de pe atunci. Sau, mai bine spus, nu de cafea, ci de serviciu în sine. Ei ne-au lăsat o broșură, o carte de vizită și o auto-invitație la o degustare de cafea. Am profitat de ocazie și uite că și azi se simte entuziasmul cu care ne-au convins să le devenim fani și să bem cafea preparată de aparatele oferite de ei.

Cuppings, pentru mine, este de altfel, egal cu Adi. Când spun Cuppings, spun Adi. El este omul care m-a convins că acea combinație de cafea și apă, nu e atât de simplă precum ar părea pentru un neinițiat, ci este un complex de grijă, plăcere și calitate. Abstract, nu? Și stați puțin că aceste cuvinte vin din partea unui om tehnic, care în primă fază se ocupa doar de repararea aparatelor și nu avea nicio informație, darămite pasiune pentru cafea. Dar ce să vezi?! Acum este doct în ceea ce privește prepararea acesteia și are un rețetar variat.

Adi este project coordinator la Cuppings și de fiecare dată când vorbești cu el despre cafea afli o sumedenie de lucruri captivante. Numa’ să-l auzi povestind despre cum iei micuța ceașcă de cafea, o pui în aparat, auzi râșnița cum macină cafeaua, simți aburul cum se prelinge pe marginile ceștii, începe să curgă cafeaua aromată și fierbinte, se formează spuma cremoasă perfectă, că ți se face poftă instant de-un espresso.

Cum l-am întrebat și-n prima zi, cum îl mai întreb și astăzi doar ca să văd dacă sunt consecvenți, l-am întrebat și de curând: ce oferă Cuppings, ce vă diferențiază pe voi de alți furnizori de cafea? Și imediat îl vezi pe Adi cum își îndreaptă spatele și începe discursul total convingător.

Cuppings, ca prim contact, oferă degustări. De ce? Pentru că nu toată lumea face asta. Nu, nu e motivul real. De fapt, e un motiv real, dar e mai degrabă un motiv suplimentar. Căci ei fac asta pentru că degustările aduc oamenii împreună, îi aduc aproape, îi încurajează să spună și să creeze povești în jurul unei cești aburinde de cafea proaspătă. Degustările sunt o modalitate de a cunoaște atât pe ceilalți colegi pe lângă care probabil ai trecut de multe ori prin birou, dar nu ai vorbit niciodată mai mult de „Bună dimineața!”, și de a cunoaște cafeaua în mai mare profunzime, lichidul indispensabil, fără de care ziua de lucru ar părea un chin de nedepășit pentru unii dintre noi.

Cuppings oferă clienților săi un serviciu complet, formula acestuia fiind constituită din proactivitate, atenție, grijă și calitate. Acestea sunt cuvintele lor cheie. Pentru că pe cât de tare le place să-i cucerească pe oameni cu entuziasmul și carisma lor de oameni tineri și pasionați, pe atât de important este pentru ei țelul de a face un impact puternic în companiile care îi aleg și îi susțin în dezvoltarea continuă.

Unul dintre avantajele mele preferate, oferit de serviciul despre care vorbeam mai sus, este Private Label. Băieții de la Cuppings pregătesc un blend de cafea special creat pentru dorințele și gusturile oamenilor din companie. Și este doar al lor. Nu că-i genial?!

Ei, bine, dacă vreți să degustați cafeaua pregătită de Cuppings sau dacă vreți să aflați mai multe despre serviciul oferit de ei, îi găsiți pe Facebook aici sau pe Instagram aici.

Iar acum, să ne bucurăm de cafeaua din cana de pe birou!

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *