3 luni fără 3 zile

Să pierzi timpul aiurea nu-i cel mai satisfăcător mod de a-ți trăi viața, însă a face ceva ce contează (în primul rând pentru tine și apoi și pentru ceilalți) cu timpul tău, asta înseamnă să te bucuri și să profiți din plin de viața ta.

Xavi

De ce încep așa? Ei, bine, pentru că la asta s-a redus lista mea de obiective în ultimele trei luni: la a face fiecare zi să conteze. Într-adevăr, obiectivul acesta a fost mai dificil de atins decât credeam, însă am reușit să transform această primă vacanță de vară (în calitate de studentă) într-o super „culegere” de experiențe benefice. Tot la fel de adevărat este și faptul că am lipsit trei luni fără trei zile din blogosferă. Nu am mai postat nimic în toată perioada aceasta. A mă folosi de scuza că nu am avut timp suficient ar fi o minciună. Ba am avut timp să fac foarte multe lucruri, doar că lista de priorități a fost construită într-o altă ordine.

De ce, totuși, postez astăzi? Păi pentru că mi-era dor să scriu pe blog. Și pentru că am zis să vă mai arăt câteva poze, în ciuda faptului că nici pe pagina de fotografie nu am mai avut activitate intensă. Dar nu m-am lăsat nici de fotografiat. Nu, nu. 😀

Înainte de a vă arăta pozele, am să vă spun și de ce blogul și pagina de fotografie au rămas vara aceasta pe locul doi: pentru că în cap de linie a fost capoeira. Mi-am dedicat fiecare zi tot mai mult acestei arte braziliene. M-a cuprins tot mai tare în mrejele ei.

Acum să lăsăm vorbele și să trecem la vizual. Sunt câteva poze ale unor vietăți care-mi aduc întotdeauna aminte să zâmbesc.

Xavi

Pișa

Pișa

Pișa

Pișa

Pișa

Xavi

Aaa, și ce să vezi, uitam ce era mai important. Spre sfârșitul săptămânii este posibil ca blogul să nu fie accesibil (pentru scurt timp) din motive tehnice. Oficial, Un detaliu se va muta pe domeniul propriu. De săptămâna viitoare îmi voi relua activitatea normală, doar că la adresa Undetaliu.ro .

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *