Noul crossover Renault

Încă un articol din seria „merg cu tatăl meu la evenimente auto”. În momentele de genul acesta am impresia că tata are 2 băieți, unul trup și suflet, altul doar suflet…sau minte. Oricum ar fi, aseară am mers împreună la Palatul Mogoșoaia, unde cei de la Renault România au lansat noul lor crossover, Kadjar.
Lansare Renault Kadjar - Palatul Mogosoaia

O să încep cu partea cea mai interesantă a evenimentului, și anume, demonstrația neînfricaților bikeri de la Pedal Kick. Nu au avut ei foarte multe obstacole care să le ofere posibilitatea de a-și demonstra abilitățile, însă chiar și așa, au uimit oamenii prin ceea ce sunt în stare (și riscă) să facă. Bravo, bravo!

Lansare Renault Kadjar - Pedal Kick

Lansare Renault Kadjar - Pedal Kick

Integrat în partea interesantă a fost și momentul în care toate privirile s-au îndreptat către cer. De ce? A căzut vreun Kadjar de-acolo?! Nu, nu. Au sărit 3 dintre parașutiștii Aeroclubului României, dintre care unul era să aterizeze direct pe-un Renault Clio. Super și momentul lor, căci ne-a dat tuturor emoții.

Lansare Renault Kadjar - Aeroclubul Romaniei

Ok, și momentul serii: momentul în care Kadjar-ul a fost dezvelit. Ei, bine, așa cum îi spuneam și tatălui meu, nu-i o mașină care să-ți displacă, dar nici o mașină ușor de obținut.

Lansare Renault Kadjar

Lansare Renault Kadjar

Din punctul meu de vedere, ceea ce nu-i oferă acea rafinitate, eleganță despre care vorbea domnul care a prezentat noua „bijuterie”, este sigla Renault. Ok, înțeleg, este un crossover, o mașină 4×4, dar…este exagerat de mare. Îi știrbește orice picătură de eleganță când te uiți la Kadjar-ul Rouge Flamme.

Lansare Renault Kadjar

Lăsând deoparte asta, ce-mi place foarte mult la noul crossover sunt farurile și jantele. Luminile de zi cu tehnologie LED Pure Vision în forma literei „C” îl fac mai furios și mai impunător, iar jantele aduc în prim plan inovația și originalitatea.

Renault Romania

Lansare Renault Kadjar

În ceea ce-i privește abilitățile, le-am aflat însă nu i le-am și testat. Chiar și așa, de la distanță, Renault Kadjar se impune cu autoritate și distincție.

Lansare Renault Kadjar - Renault Clio

Și ca să închei atât cu laudele pentru eveniment, cât și articolul, voi spune că mi-a plăcut foarte mult locația aleasă de organizatori, mai întâi pentru că au reușit să scoată în evidență modernismul de care dă dovadă noul Renault, în contrast cu vechimea palatului Mogoșoaia, și apoi pentru că, deși locuiesc foarte aproape de el, a fost prima oară când am ajuns aici, motiv pentru care am acceptat oportunitatea fără pic de ezitare.Lansare Renault Kadjar - Palatul Mogosoaia

Facebook Comments

Un gând despre &8222;Noul crossover Renault&8221;

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *