Fenomenul BIAS

Este al patrulea an de când merg la BIAS, însă niciodată nu am dat peste atâta lume… De cum ieșeai din pasaj de la Băneasa până la Ikea, atât pe dreapta, cât și pe stânga mașini înghesuite, chinuit urcate pe trotuare, oameni cu scaune, umbrele, pături, stând pe iarbă sau printre mașini. Pe șosea aglomerație cum nici vineri seara nu întâlnești… Se pare că oamenii și-au dat seama că BIAS nu este un spectacol de ratat.

Turkish Stars - BIAS 2015

Pentru mine, nici canicula – care de obicei mă ține în casă – nu a fost un motiv de a nu ieși să admir show-ul aviatic. Ca întotdeauna, mă aleg cu puțină roșeață în obraji și cu o durere de gât, însă ceea ce fac piloții acolo sus merită orice minut petrecut în soare.

Hawks of Romania - BIAS 2015

Și anul acesta, preferații mei au fost Turkish Stars. I-am văzut atât de-acasă, cât și de la ROMAERO. Evoluția lor îți depășește mereu așteptările și te lasă cu gura căscată. Sunt cu adevărat niște artiști.

Mă bucur că am ajuns și anul acesta la BIAS și sper ca anul viitor să fie la fel de mulți spectatori, însă ceva mai grijulii în ceea ce privește locul de parcare și modul în care-și aruncă gunoaiele. 🙂

Planoare - BIAS 2015

P.S.: Dacă vreți să vedeți mai multe fotografii făcute de mine ieri la BIAS, puteți da un click aici.

Facebook Comments

3 gânduri despre &8222;Fenomenul BIAS&8221;

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *