Escapadă de-nceput

Ca să fii în formă și ca să simți că ai învățat suficient de bine, e important să te și relaxezi înainte de-un examen, să-ți mai oxigenezi creierul. Am dreptate? În cazul meu, am. Eu m-am relaxat astăzi, printr-un noroc extraordinar, având în vedere că luni am cel de-al patrulea examen din sesiunea aceasta…

Excapada Skoda 2015

Ce-am făcut? Am acceptat, datorită tatălui meu, provocarea celor de la Porsche Inter Auto Romania, de a mă bucura de o escapadă de început de vară, alături de niște oameni foarte interesanți și, bineînțeles, strălucitoarele mașini Skoda. Vremea ne-a fost alături și ne-a oferit posibilitatea să ne bucurăm din plin de această zi și de atmosfera de călătorie.

Pentru că așteptările legate de acest eveniment mi-au fost depășite, am spus să ofer, pe lângă feedback-ul scris de la încheierea scurtei excursii, și un feedback aici, și totodată să împărtășesc cu voi câteva dintre momentele de astăzi.

Excapada Skoda 2015

Astăzi am condus 8 dintre autoturismele celor de la Skoda: Octavia Scout, Yeti, Fabia, Rapid etc.

Excapada Skoda 2015

Cel mai mult mi-a plăcut Skoda Octavia Scout pentru că era cea mai puternică și-mi oferea un sentiment extraordinar de siguranță, fiind foarte stabilă și având acele scaune sport care mă cuprindeau cu totul.

Excapada Skoda 2015

Excapada Skoda 2015

Cea care mi-a adus aportul cel mai mare de adrenalină a fost Skoda Yeti. La prima vedere, o mașină atât de drăgălașă, dar din „cauza” căreia mi-am depășit recordul de viteză în cei aproape 2 ani de condus pe drumurile României; mi-a oferit acea perspectivă largă asupra drumului, fiind o mașină mare și destul de înaltă.

Excapada Skoda 2015

Excapada Skoda 2015

Micuța Fabia, cu motor de 1.0 mpi, care deși părea puțin instabilă mai ales atunci când măream viteza pe serpentine, a reușit să se țină aproape câțiva kilometri buni după un VW Touareg.

Excapada Skoda 2015

Cea pe care nici nu o auzeam și care părea că plutește pe șosea a fost Skoda Octavia, iar ultima pe care am condus-o a fost o Skoda Rapid 1.6, care m-a atras prin eleganța ei, chiar dacă are o tentă sport…

Excapada Skoda 2015

Excapada Skoda 2015

Un alt punct forte al acestui eveniment a fost traseul bine ales, având atât o parte pitorească, până la locul de popas – Valea Doftanei, Atra, cât și o parte în linie dreaptă, pe care s-au putut testa abilitățile, și mai ales, viteza mașinilor.

Excapada Skoda 2015

Excapada Skoda 2015

Mergând pe partea cu plusuri a evenimentului, voi adăuga și buna organizare a celor din echipa Skoda, pe care îi felicit pentru faptul că ne-au oferit o experiență care cu siguranță va marca începutul verii, cel puțin pentru mine.

Excapada Skoda 2015

În cazul meu a fost o oportunitate perfectă de a-mi testa, din nou, abilitățile de șofer, pentru a mai adăuga niște kilometri la istoric, pentru a-mi hrăni pasiunea pentru condus și pentru a mă bucura de peisajele României, pe care de multe ori uităm să le admirăm. Big like, Skoda!

Excapada Skoda 2015

Facebook Comments

2 gânduri despre &8222;Escapadă de-nceput&8221;

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *