De la Street Heroes

Încă o ediție marca Street Heroes a luat sfârșit dimineața asta. Eu nu am rămas până la final, dar după mulțimea de oameni care apăruse în momentul în care se presupunea că începe concertul, îmi imaginez că s-a încheiat destul de interesant.

Street Heroes - Cool as Ice Part 2

De data aceasta, voi fi mai subiectivă decât de obicei, cu privire la ce voi spune despre ziua de ieri, pentru că a fost o surpriză ediția actuală. Ori așteptările mele au fost prea mari, că deh! în general mă aștept la prea mult, în loc să mă mulțumesc cu jumătăți de măsura, precum multora le place, ori cei de la Street Heroes n-au fost la înălțime. De fapt, ambele variante sunt adevărate. Fără supărare, dar cei din organizare se pare că au fost puțin depășiți de aglomerație și nu au făcut față, așa cum se așteptau, participanților ( începând cu simplii privitori și ajungând până la rideri ). Erau puțin copleșiți, deși nu prea voiau să accepte ideea.

Marea mea problemă și, totodată, dezamăgire, a fost că nu am putut să fac pozele pe care îmi doream să le fac. Trebuie, bineînțeles, să le mulțumesc celor din echipa Street Heroes pentru acreditarea foto și accesul gratuit, însă nu am avut mare noroc la poze. O fi fost și o zi mai proastă…

Recunosc, nici înălțimea nu mă ajută când vine vorba să văd peste 4 rânduri de oameni pe care nu îi interesează câtuși de puțin că îi rogi, într-un mod politicos și nu te împingi ca un grăbit, să-ți dea voie doar pentru câteva minute ( doar puțin, oamenilor! ) în față, să tragi câteva cadre și apoi le revendici locul, pe care părea că și l-au rezervat. Ei, nu,  de ce am fi înțelegători și cu ceilalți? Nu, nu, lasă că dacă facem pe ignoranții și ne prefacem că nu auzim, o să renunțe. De-asta a și devenit România ce este astăzi. Nu vreau să deviez; acesta este un alt subiect delicat.

Ce mi-a displăcut mie, subliniez mie, ca să nu apară comentarii răutăcioase la adresa posibilei generalizări, a fost aranjarea spațiului. Ca să poți să-i vezi pe cei de la baschet aveai spațiu berechet ( bine, nici chiar așa, că te tot înghiontea lumea… ), iar ca să reușești să-i vezi pe cei de la BMX sau skate, era o margine de un metru, pe unde, ce-i drept, eu n-am reușit să mă strecor ca să ajung lângă gard. Dar, căci există și un dar, cei mai răutăcioși vor spune: Hai, nu mai face pe nemulțumita! Măcar aveai acele videoproiectoare. Ar fi trebuit să-ți fie suficient. O idee bună, totuși; am reușit și eu să-i văd pe câțiva prieteni  concurând.

Un „handicap” al meu a fost și este și faptul că eu nu dețin un blitz extern, ceea ce era frustrant pentru că lumina era slabă, însă ținând cont că trebuia să stai câte 5 minute pentru câte 2 pași, devenea și mai frustrant.

Poate că dacă spațiul era organizat diferit ( să fie utilizat cât mai eficient posibil ), nu se mai crea o așa ambuscadă. La prima ediție Street Heroes – Cool as Ice a fost mult mai bine. Sau așa mi s-a părut mie, vorbind de lucruri care nu mi-au plăcut. Chiar dacă atunci lumina a fost și mai proastă ( pentru poze ), era mai aerisit locul.

Chiar și așa, am reușit, după mici regrete, să aleg câteva poze acceptabile.

Street Heroes - Cool as Ice Part 2 - Baschet

Street Heroes - Cool as Ice Part 2 - Baschet

Street Heroes - Cool as Ice Part 2 - Baschet

Street Heroes - Cool as Ice Part 2 - Baschet

Street Heroes - Cool as Ice Part 2 - Baschet

Street Heroes - Cool as Ice Part 2 - Baschet

Street Heroes - Cool as Ice Part 2 - Baschet

Street Heroes - Cool as Ice Part 2 - Baschet

Street Heroes - Cool as Ice Part 2

Street Heroes - Cool as Ice Part 2 - BMX

Street Heroes - Cool as Ice Part 2 - DexterSper că ediția următoare să fie mult mai bună, din toate punctele de vedere. Nu vreau să mi se ia în nume de rău părerea, însă uneori este nevoie să mai apară și oameni care spun lucrurilor pe nume, pentru a avea, ulterior, parte de îmbunătățiri-schimbări.

Street Heroes - Cool as Ice Part 2 - Bboy

Dacă de data aceasta m-am plictisit și am fost dezamăgită, am încredere ( prin experiența participării și la alte ediții ) că data viitoare o să fiu mulțumită atât de organizare, cât și de pozele mele. Până atunci, succes în continuare tuturor celor care au participat, felicitări celor care au plecat cu premiile cele mari acasă, și, totodată, succes și mult calm celor din echipa Street Heroes.

Street Heroes - Cool as Ice Part 2 - Bboy

   O săptămână frumoasă și caldă să aveți!

Facebook Comments

2 gânduri despre &8222;De la Street Heroes&8221;

 1. licuricul zice:

  CORECT ! si eu sunt dezamagit de aceasta editie. Iar tu……? Ar trbui sa-ti iei un ….unul ca mine 🙂 sa-ti faca loc in situatii de acest gen. Coate, umeri, asa se face loc. Dar voi , cei cu acreditare foto , nu ar trebui sa aveti „prioritati” ?

  • Ruxi zice:

   Da, adevărul este că mulți așa își fac loc, chiar dacă este puțin nepoliticos, dar fiecare cu educația lui…

   Legat de „priorități”, nu știu ce să zic…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *