Lecții

Uneori lecțiile pe care le primim în viață sunt precum mângâierile blânde ale mamei, pe care ni le dorim cu ardoare, iar alteori dor mai tare decât am putea crede…

Artizanat

Ce-i drept, lecțiile pe care le primim în viață si pe care fiecare om trebuie să le învețe ( mai mult sau mai puțin, căci unii se lovesc de aceeași chestie de zeci de ori și, totuși, nu învață nimic. ) nu vin atunci când ne așteptăm sau atunci când ni le dorim, când credem noi că ar trebui să își facă simțită prezența.

Fiecare lucru pe care îl învățăm apare în momentul care-i este destinat, fiecare palmă vine atunci când e nevoie să te trezești la realitate, fiecare lecție apare atunci când se apropie o nouă etapă… Ăsta-i și motivul pentru care, indiferent dacă a fost plăcut sau nu, dureros sau nu, ușor sau nu, să privim aceste lucruri ca pe niște cărămizi adăugate la construcția experienței noastre de viață, a personalității noastre, a caracterului nostru.

În viață, nimic nu este întâmplător. Totul se întâmplă cu un scop. Depinde de noi cum reacționăm și cum privim ceea ce ni se întâmplă. Unii pot să meargă mai departe, alții să cedeze. Unii pot să devină mai puternici, alții pot să își piardă speranța. Unii pot să progreseze, alții să dea înapoi. Unii pot să învețe ceva, alții să treacă cu vederea.

Nu-i nici simplu, dar nu-i nici greu. Noi alegem cum să fie.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=x6nMn2O9FhQ&w=560&h=315]

Facebook Comments

10 gânduri despre &8222;Lecții&8221;

  1. licuricul zice:

    he, he, he 🙂 sa inteleg ca ti-ai luato ? :)) Bine a-i venit in club! Face parte din categoria „un sut in fund, un pas in fata”. Deci, ……. Capul sus, pieptul inainte, privirea sus si mergi mai departe 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *