Dumpy

Îl avem aici pe noul membru al familiei: Dumpy. L-aş putea numi cel mai norocos motan pe care l-am întâlnit până acum. De ce?

Dumpy - motanul salvat

Păi, povestea lui a început aşa: stăteam în curte acum vreo lună şi jumătate împreună cu părinţii mei, când am auzit un mieunat. Nici n-am apucat să ies bine la poartă că am şi văzut ceva micuţ cum a sărit de sub maşină. Era motănilă. A venit mieunând la mine în braţe şi ce m-am gândit eu, hai să îl iau în curte chiar dacă tata nu voia să vadă pisică, de niciun fel, la noi. Nu pentru că nu i-ar plăcea, doar că lasă păr, în fine, sunt mai pretenţioase decât un câine.

Ei, bine, de data aceasta a fost altfel. Mi-a spus că pot să-l las în curte, dar să-mi amintesc că încă este în perioada de probă. Totuşi, mai era o problemă. Blacky, căţeluşa noastră nu prea iubea pisicile. Asta este altă poveste. 😀 Ce ne-am gândit noi: aveam prin curte o cuşcă de la iepuri ( era potrivită pentru el; era doar un ghemotoc de blană atunci. ) în care, până se obişnuia Blacky cu el, l-am fi ţinut pe timpul zilei. Statul în cuşcă n-a durat prea mult pentru că au început să se înţeleagă, mai ales că Dumpy şi-a pus amprenta pe teritoriul din casă, iar Blacky pe cel de-afară.

Dumpy - pisica salvata

Uşor, uşor, Dumpy a reuşit să-şi câştige locul în familie şi să scape de un sfârşit sigur şi tragic. 🙂 Acum îşi face de cap toată ziua. Nu pare un motan normal. Are o energie uriaşă, uneori scoate nişte sunete ciudate, muşcă tot ce prinde. Alteori este de necontrolat, dar e al nostru.

Motan european

Labute de pisicaAcum avem un motiv în plus pentru care să zâmbim. 🙂

DumpyCam atât despre Dumpy, azi. De-acum voi avea un nou model pentru poze. De fapt, chiar îi place să fie fotografiat; e foarte expresiv. 😀

Pisica europeanaSă aveţi un weekend odihnitor! 🙂

Facebook Comments

10 thoughts on “Dumpy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *