Sfârșit de vacanță

Pffiuu, ce de zile au trecut de când nu am mai activat pe blog!… A fost o perioadă destul de încărcată pentru mine, fapt care m-a determinat să las puțin deoparte blogul.

Cred că sunt vreo 3 săptămâni de când nu am mai postat, 3 săptămâni în care: m-am pregătit serios pentru workshop-ul de capoeira al grupului din care fac parte – Alemar -, și unde a avut loc și batizado ( momentul în care se primește corda – pentru cei care nu știu ce spun eu aici, corda este pentru capoeiriști, cum este centura pentru cei care fac karate ), am tocit cartea de legislație rutieră și chestionarele, și m-am plimbat 5 zile prin România.

Trandafir roz - Manastirea Agapia

Cele 3 zile de workshop au fost, pur și simplu, extraordinare. Deși au fost 3 zile cu foarte puține pauze, oboseala nu s-a simțit. Am cunoscut foarte mulți oameni, din diferite țări și orașe ( Brazilia, Italia, Ungaria, Germania, Olanda, Cluj, Brașov ), care au fost uniți aici, în București, de aceeași pasiune – capoeira. Am avut ocazia să acumulez cunoștințe noi despre capoeira, mi-am făcut prieteni noi, și mi-am refăcut forțele datorită energiei pozitive de care am avut parte în ultimul week-end de vară.

Momentul în care am primit corda a fost foarte emoționant pentru că atunci am realizat că, într-adevăr, s-a mai terminat o etapă și, de altfel, a început alta, la fel de importantă; a fost o mulțumire sufletească și…rezultatul unui an plin de antrenamente. A fost un an super în care am avut parte de momente foarte frumoase alături de colegii mei, cărora le mulțumesc pentru că au fost mereu acolo și mi-au oferit motivația de a continua si de a nu renunța în momentele mai grele. Sper ca și de-acum încolo să fie la fel sau…chiar mai bine de-atât! 😀

Alemar Capoeira Workshop 2013

Alemar Capoeira Workshop 2013

Alemar Capoeira Workshop 2013

Alemar Capoeira Workshop 2013 - Show

Alemar Capoeira Workshop 2013

Alemar Capoeira Workshop 2013 - Batizado

Alemar Capoeira Workshop 2013

Alemar Capoeira Workshop 2013

Alemar Capoeira Workshop 2013 - Corda

( My precious! <3 )

Amintisem și de legislație rutieră. Imediat după workshop am dat sala și rezultatul  a fost ADMIS, iar ieri am avut traseul, care mi-a dat un milion de emoții, dar care în final s-au dovedit a fi constructive pentru că oficial sunt o șoferiță începătoare. Tadaaaa! 🙂

Iar despre cele 5 zile în care am lipsit de-acasă, pot spune doar că au fost muuult, muuult mai frumoase decât mă așteptam, mai ales că cei de la meteo spuseseră că va ploua în perioada aceea. Ei, bine, am avut o singură după-amiază în care am văzut stropi de ploaie, și aceia trecători.

Mai pe scurt, traseul a fost așa: București – Pitești – Barajul Vidraru – Transfăgărășan – Cluj – Mărgău – Cascada Vălul Miresei – Bistrița Năsăud – Pasul Tihuța – Vatra Dornei – Mănăstirea Secu – Mănăstirea Sihăstria Secului – Mănăstirea Neamț – Humulești ( Ion Creangă ) – Mănăsirea Agapia – Mănăstirea Văratec – Piatra Neamț – Barajul Bicaz – Cheile Bicazului – Lacul Roșu – Miercurea Ciuc – Lacul Sfânta Ana – Sfântu Gheorghe – Brașov – Ploiești – București. Și cam atât. Acestea au fost cele 5 zile de libertate. 😀

Transfagarasan

Cluj

Margau

Margau

Margau - clisa

Cascada Valul Miresei

Pasul Tihuta

Manastirea Secu

Manasirea Neamt

Miercurea Ciuc

Lacul Sfanta Ana

Acum că mai este puțin și începe școala, nu pot decât să mă bucur de ultimele zile de vacanță. Aaaa, dacă vreți să vedeți mai multe poze, atât de la workshop, cât și de pe traseul Ardeal -> Moldova, puteți da click aici și aici.

Să aveți o săptămână fructuoasă și plină de zâmbete! 🙂

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *