Gânduri (V)

Vi s-a întâmplat vreodată ca exact în momentele în care aveţi cea mai mare nevoie de un umăr pe care să vă aşezaţi capul îmbibat cu griji, să nu fie nimeni lângă voi? Probabil că da!

Ei, bine, ce nu înţeleg eu este asta: de ce atunci când totul este ok ( de cele mai multe ori, atunci când îţi merge bine, pe toate planurile ) există persoane lângă tine, iar atunci când simţi nevoia să spui cuiva ce te îngrijorează, ce te supără, de ce te temi, când ai nevoie doar de o altă persoană care să se uite în ochii tăi şi să-ţi transmită că totul va fi în regulă, când ai nevoie de un simplu braţ în jurul umerilor tăi, care să-ţi dea încredere, nu găseşti pe nimeni acolo? ( Întrebare retorică… )

Uneori, cred că, de fapt, cineva este mereu acolo, într-un fel sau altul, doar că în momentele acelea de rătăcire avem, pur şi simplu, nevoie de o atenţie mai specială, vrem ca într-adevăr să simţim prezenţa celui care se gândeşte la noi, căruia îi pasă de existenţa noastră. Atunci nu este suficient doar gândul, este nevoie de ceva mai mult. Şi, totuşi, nu este atât de greu!

Şiii…mai este un lucru. Cât de greu este să onorezi o promisiune?! Eu sunt de părere că nu este atât de dificil. Da, da!

Say

Poate am eu o problemă sau nu, însă nu-mi plac deloc oamenii care promit marea cu sarea, dar care nu sunt în stare să-şi respecte cuvântul dat. Băi, omule, ştii cum e vorba aceea: nu face promisiuni pe care nu le vei putea ţine. Chiar aşa este! Dacă tot ştii că nu eşti un om de încredere, nu îi mai lăsa pe cei din jurul tău să-şi creeze iluzia aceasta. Decât să te ştie oamenii drept o persoană fără cuvânt, mai bine lasă promisiunile deoparte şi treci direct la fapte, ar avea un impact mult mai pozitiv.

Iar asta este doar ce cred eu… 🙂

Facebook Comments

2 gânduri despre &8222;Gânduri (V)&8221;

    • Ruxi zice:

      Ioana, ma bucur ca si tu esti de aceeasi parere! 😀

      Chiar la asta ma gandeam si eu intr-o zi… Oamenii care nu-si respecta nici macar cuvantul dat, ce respecta cu adevarat? Sau ce este mai important de atat pentru ei? 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *