Let’s go digital! 2013

Cu toții știți ( sau nu 😀 ) că sunt pasionată de fotografie. Dacă nu știați, ați aflat acum. Ok, oook, nu despre asta vreau să vă spun, căci aș putea vorbi ore întregi și tot n-ați scăpa de mine ( da…pentru că îmi place foarte tareee! ), ci despre un festival foarte interesant, TIFF ( Festivalului Internaţional de Film Transilvania ), despre care, probabil, ați mai auzit unii dintre voi. De fapt, eu vreau să vă spun despre frumoasa invitație  la atelierul de film LET’S GO DIGITAL! , organizat în cadrul celei de-a 12-a ediții a festivalului, în perioada 31 mai – 9 iunie 2013.

TIFF

Invitația este adresată tinerilor, mai exact celor cu vârste cuprinse între 14 şi 18 ani, din toată ţara, pasionaţi de film, fotografie și/sau editare video.

” Timp de 10 zile participanţii la proiect vor lua contact cu lumea filmului din interior, parcurgând intensiv toate etapele realizării unui film: scrierea scenariului, filmare, editare. Vor avea acces la aparatura profesională, fiind îndrumaţi de profesionişti din cinematografia românească.

Nu în ultimul rând, tinerii se vor putea bucura de toate evenimentele festivalului şi vor avea ocazia de a intra în contact cu diferite personalităţi din industria cinematografică.

Cei 15 participanţi, aleşi pe baza unei preselecţii făcută de echipa de traineri care va susţine atelierul la Cluj, vor lucra în echipe de câte 3, pornind de la o temă dată, la finalul workshop-ului rezultând 5 filme de scurt metraj. Acestea vor fi proiectate în ultima seară în faţa publicului festivalier, care va avea sarcina de a desemna cel mai bun film realizat în cadrul Let’s Go Digital! 2012. Scurt metrajul câştigător va fi premiat în cadrul Galei de Închidere a Festivalului Internaţional de Film Transilvania. ” ( Georgiana Stan – Coordonator Let’s Go Digital 2013 )

TIFF

Eu zic că sună foarte, foarte interesant și tentant, așa că, în cazul în care vă hotărâți că vreți să participați ( Ar fi o idee bună și o oportunitate excelentă pentru dezvoltarea personală. ), puteți  găsi mai multe detalii pe www.tiff.ro sau vă puteți înscrie foarte ușor accesând link-ul la http://tiff.ro/content/inscriere-online-0. Rețineți că ultima zi de primire a aplicaţiilor este 17 mai 2013, așa că nu stați prea mult pe gânduri!

Mă voi înscrie și eu pentru că mi se pare un mod foarte eficient de a cunoaște oameni în domeniul care mă pasionează, de a-mi face prieteni și de a experimenta ceva nou, și pentru că-mi doresc foarte tare să reușesc să ajung printre cei 15 participanți. Da, da, recunooosc! 😀

Cam atât și pentru azi. O săptămână fructuoasă vă doresc! 🙂

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *