De sezon

Sarbatori

Hei! Hei! Uite că a început să ningă! Da, da, da! Și s-au aprins și luminile de sărbători în oraș. 🙂

Entuziasmul meu a atins cote maxime astăzi. Deși am început ziua împiedicându-mă…a fost o zi foarte frumoasă! Eu zic că mi s-au îndeplinit toate dorințele care erau pe lista de astăzi. Bine, n-au fost nici multe. Contează că mi s-au îndeplinit până la urmă.

Să vă zic care au fost dorințele? Bine, vă spun. Prima a fost să mănânc înghețată, și am mâncat pentru că mi-a adus mătușa mea. A doua – să ningă atunci când se aprind luminile din bradul de la Universitate, și a nins. Ce dacă a fost lapoviță! Și a treia a fost să treacă repede orele la liceu, și au trecut. Aaaa, și a venit și Moș Nicolae ( la mine a ajuns cu câteva ore mai devreme 😀 ).

Mos Nicolae

Întrebare: a mai fost cineva la Universitate? Dacă da, lăsați-mi un comentariu și spuneți-mi ce v-a plăcut cel mai mult și cum v-ați încălzit… ( Daaa, sunt mai curioasă de fel și…și e frumos să împărtășim și cu ceilalți experiențele plăcute. 😀 )

Uite, o să încep chiar eu. Răspund prima. 🙂

Mi s-a părut super! A fost foarte drăguț. Au aranjat foarte frumos zona, iar bradul mi se pare supeeerb. De încălzit, m-am încălzit cu o ciocolată caldă, chiar fierbinte; colegii mei au luat un vin fiert, din care am gustat și eu și era destul de bun. Celelalte lumini nu sunt extraodinare, dar pentru mine important era bradul. 🙂 Am și cântat puțin că doar începuse să ningă și era potrivită atmosfera. Mi-a cam înghețat mâna pe aparat, dar cum se spune: arta cere sacrificii.

Sarbatori

Targ de Craciun

Brad

Spiridusi

Ninsoare 2012

Oameni la Universitate

Lumini de sarbatori

Sarbatori

Lumini de sarbatori

Piata Romana

Atât am vrut să vă spun astăzi. Să aveți o săptămână frumoasă în continuare! Vine Crăciunuuuuul! 🙂

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *