În familie

Uite că a trecut și ziua tatălui meu… A fost azi! A trecut cam repejor, dar poate că ni s-a părut nouă tocmai pentru că am avut activitate.

Deși nu îi stă în fire tatălui meu să iasă în mall de ziua lui ( nici în alte zile, de fapt ) și să piardă vremea pe-acolo, astăzi ne-am petrecut cam 10 ore acolo. Mai exact, în AFI. A fost o zi foarte tare și nu spun asta doar pentru că știu că o să citească și ai mei. Nu! Chiar a fost o super-zi în familie!

Bineînțeles, eu mi-am început dimineața vizionând 3 episoade din serialul meu preferat, Merlin, dar asta nu se pune… 😛 Pe la 11 jumătate-12, cred, am plecat spre mall.

Pentru prima oară, am jucat bowling. Woah, a fost tare haios! Deși nu mă așteptam, primul joc l-am câștigat eu, dar cam atât. Știți cum se spune, norocul începătorului. La al doilea joc ne-a făcut tata praf. ( Acum, fie vorba între noi, l-am lăsat noi să se simtă și el bine, că doar nu era să-l batem de ziua lui. ) A fost foarte amuzant la bowling, de n-am râs, cât pentru o lună întreagă! După am jucat biliard. Altă aventură. Noi am avut masă de biliard acasă, dar asta până acum vreo 5-6 ani, creeed… Eh, pe vremea aia știam să jucăm destul de bine. Acum, abilitățile noastre nu mai par a fi la fel de bune, dar ne-am descurcat. A contat că ne-am distrat, că ne-am simțit bine. Trecem peste faptul că și eu, și fratimiu am băgat în gaură bila neagră mai repede decât trebuia, însă ne-am intrat repede în mână și ușor-ușor s-a animat jocul.

După joc, trebuia să ne refacem forțele așa că am „degustat” preparatele celor de la Pizza Hut. Miamiiii, miamiii! De-aici nu vă povestesc nimic că mi-e teamă că veți fugi la frigider și nu…nu vreau să vă fac poftă, dar dacă totuși vreți, mergeți și mâncați o pizza europeană de-acolo. E delicioasă! Aiaiaiii! 😀

Acum, poate partea cea mai interesantă/captivantă pentru voi… Am fost și la film; am văzut Batman, ultima parte. ( Știu că în engleză e ceva cu „The Dark Knight Rises”… Așa e sau îi greșesc eu mereu numele? În fine… ) Despre film… Păi, la cât de încântați par toți oamenii pe care îi întrebi câte ceva despre filmul acesta, și eu mă așteptam să fie un film din acela „WOW”. Mie nu mi s-a părut întocmai așa. Nu neg că nu este bun sau că nu ar avea efecte frumoase, dar… nu știu…n-a fost întocmai unul dintre filmele după care să  nu mai tac 2 ore. Mie mi-a plăcut mai mult Spiderman. Acolo am plâns, am râs, etc. Aici, într-adevăr, suspansul își face simțită prezența, povestea este frumoasă, dar mă așteptam să-l văd mai mult pe Batman în acțiune decât pe Bane. Filmul mi se pare destul de dur în unele momente. Eu, cel puţin, nu mă puteam uita uneori. Când l-a bătut Bane pe Bruce eram ceva gen: „Ei, hai, e prea de tot! Chiar aşa, nu poate Batman să facă nimic? „. Era exagerat. Dintr-o dată, Batman nu mai avea putere. Nici măcar un pumn nu putea să dea. În fine, o să recunosc că 2 ore și jumătate nu m-am plictisit. A meritat și filmul acesta. 🙂

Cam asta a fost ziua mea de 4 septembrie. Voi ce-ați făcut azi? 🙂

Facebook Comments

2 gânduri despre &8222;În familie&8221;

 1. ioana01 zice:

  Buna Ruxandra.

  Cred ca ai avut o zi frumoasa ieri, 4 septembrie. Imi place cum scrii si cred ca este foarte haioasa (in sensul bun) rubrica „Vorbe colorate”. Si eu am mancat la Pizza Hut si ai dreptate, e foarte buna pizza. Cred ca titlul blogului e foarte potrivit.

  Ok.Pai..cam asta am avut de spus. 🙂
  Sa ai o zi frumoasa.

  • Ruxi zice:

   Buna, Ioana! 🙂

   Iti multumesc si ma bucur ca iti place pagina cu „vorbe colorate”. 😀 Am intrat si eu pe blogul tau si mi-a sarit in ochi fraza in care spuneai ceva despre fotografii. Sa stii ca si blogul meu s-a nascut din aceeasi dorinta. 🙂

   Sa ai o zi placuta! >:D<

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *