De prin skate park

Presupun că şi voi aţi observat că am ceva timp de când nu am mai postat poze cu skateri/bikeri/rolleri. De ce? Pentru că a fost prea cald şi nu am mai trecut prin skatepark. Dar am reveniiit! Cu forţe proaspete. 

I-am tot promis lui Radu Gh. că ieşim şi tot nu ieşeam, aşa că am profitat de ziua aceasta caldăăă şi am fugit puţin şi prin Tineretului. Bine, iniţial îi spusesem că ajung la acea „confruntare” dintre 2 crew-uri de skate, dar era mult prea cald la ora aceea ( 41 de grade, oameni buni!! )  aşa că am mers cu o prietenă să-şi cumpere nişte hăinuţe din AFI şi apoi am ajuns în skatepark.

La cât de cald era şi la ora 7, când am ajuns eu în skatepark, nu credeam că o să găsesc pe cineva care să se dea pe-acolo, dar spre uimirea mea, erau ceva oameni pe care nu-i deranja aşa rău căldura. Radu era deja terminat – obosit şi transpirat -, însă l-am convins eu să-mi mai arate nişte trick-uri. Să nu credeţi acum că i-am făcut doar lui poze. Le-am făcut şi celorlalţi căci nu rezistam tentaţiei, dar el era pionul principal.

Bineînţeles că Lili mă tot grăbea: ” Hai acasă! Hai că mor de cald! Hai că nu mai am chef de stat în picioare! Hai, Ruxiiii! „, dar după ce că n-am mai ajuns de mult prin skatepark, nu prea îmi venea să plec. Eu mă simţeam ok. Eram în lumea mea. Făceam poze, mă relaxam, mai cunoşteam câte-o persoană. Era super, mai ales după ce că rezistasem aproape o oră jumătate la cumpărături. ( Nu prea îmi place „la shopping”. )

În fine…am avut o zi foarte frumoasă. Hai să vă arăt şi poze acum.

V-aţi plictisit? O să presupun că nu.

Taaadaaaaa! 🙂 Cam astea sunt. Cum vi se par? Hai, hai, spuneţi-mi ceva. Un cuvânt este suficient. Serios! 😀

Facebook Comments

7 gânduri despre &8222;De prin skate park&8221;

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *