„The amazing Spiderman”

Wow! Cine ar fi crezut că, după atâtea zile în care m-am rugat de toată lumea să vină cu mine la film să văd Spiderman şi în care nu am primit niciun răspuns afirmativ, am reuşit să văd filmul? Ei, bine, am reuşit! Nu degeaba am sperat şi am continuat să stresez oamenii.  Mi-am atins scopul. Yeey! 😀

I-am convins pe ai mei să mergem la film. Ei sunt, poate, cei care m-au auzit cel mai des spunând: ” Vreau la Spiderman! Vreau să-l văd pe Andrew Garfield! Sigur e foarte tare filmul! Vreau şi euuuu! „. Ei sunt, de fapt, şi cei care mi-au înţeles cel mai bine entuziasmul după ce am ieşit din sala cinematografului, nu de alta, dar la un moment dat îl imitam pe Peter ( Ceee? Şi voi credeţi că mă comport ca un copil? Ce dacă! Din câte ştiu eu, entuziasmul este adevăratul rezultat al succesului, aşa că…nu mă judecaţi şi voi greşit. Mulţumesc!  ). Ceilalţi oameni nu erau aşa încântaţi, dar mie mi-a plăcut foarte mult. Refuz să cred unele persoane care spun că filmul nu e bun, că nu are efecte 3D ok sau că nu e nimic nou în filmul acesta.

O să recunosc că în timpul filmul au fost momente în care mi-au dat lacrimile – erau momente emoţionante ( dacă veţi vedea filmul, mă veţi înţelege, mai ales cei mai emotivi de fel… ). ( NU mi-e teamă să recunosc asta! ) Au fost momente în care nu mă puteam opri din râs, momente în care mă speriam din cauza efectelor 3D, crezând că ceva o să mă lovească drept în faţă, momente în care nu clinteam un deget din cauza suspansului, etc. Adunând toate astea, ajung la concluzia că filmul mi-a plăcut foarte mult. E genial, oameni buni! Poate, totuşi, nu sunt singura de această părere. Sau sunt?!

În fine. Cert e că mi-am dorit foarte mult să văd filmul şi mă bucur că am reuşit să-l văd. Acum că am un voucher cu 50% reducere la orice film, probabil voi vedea şi Batman că tot îl laudă toată lumea şi tot era o coadă uriaşă la cinema.

Oricum, dacă găsiţi „The amazing Spiderman” prin calculator, uitaţi-vă la film şi vă asigur eu că nu o să fie o pierdere de timp. Cel puţin, pentru voi fetelor, Andrew e chiar drăguţ şi foarte amuzant. ( Eu m-am îndrăgostit de el. Shht! Rămâne între noi! 😛 )

Cred că o să urmeze şi partea a doua a filmului, dar… până atunci am să mă bucur de partea aceasta şi am să mai văd filmul de 2-3 ori căci pe mine chiar m-a impresionat. Oficial este unul dintre filmele mele preferate!

Cam atât pentru azi! 🙂

Facebook Comments

2 gânduri despre &8222;„The amazing Spiderman”&8221;

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *