Duminica verde

Ziua de duminică am început-o devreme, dar nu prea bine. De ce? Eh, nu mai contează… Cert e că nu am mai mers la Ursus Evolution şi mi-am făcut alt program. Chiar dacă nu am mai ajuns la concert ca să îi văd pe băieţii de la Les Elephants Bizzares, am avut o zi frumoasă.

Până la urmă, am hotărât împreună cu mătuşa mea, Aliec, să mergem la iubitul ei la spital, căci a fost operat la mână, apoi să mergem în parcul circului să stăm puţin pe iarbă şi să vedem broscuţele ţestoase şi apoi să mergem la Mc, căci abia aşteptam să-mi cumpăr unul dintre paharele cu Euro 2012. ( În sfârşit am pahaaaar! Yeeey! Acum pot să îi suţin pe germani şi am şi paharul adecvat. :> )

Când am ajuns în parc şi ajunsesem lângă o broscuţă care ieşise la soare, au apărut dintr-o dată un golden retriever şi un labrador, care au sărit în apă, direct spre broască. Ne-am şi speriat, dar pe urmă ne-am dat seama că ei, de fapt, aveau chef doar să se răcorească. Ce se mai bălăceau! Stăpâna lor îi tot striga, dar ei nu voiau să mai iasă din apă.

Chiar dacă au speriat broscuţa, au fost foarte haioşi şi drăgălaşi. Ne-am mai plimbat puţin pe-acolo, le-am mai făcut câteva poze porumbeilor, căci era cam cald şi nu ieşiseră încă la lumină broscuţele, dar în scurt timp au apărut şi ele.  Cred că li se făcuse şi foame, şi cum ele ştiu că lumea sigur le va mai da ceva, au început să-şi facă apariţia una câte una.

Cam acestea au fost broscuţele. Cât am stat noi pe iarbă n-au vrut să iasă la suprafaţă, dar cum aruncai o bucăţică de pâine sau un covrigel în apă, imediat ieşeau.

Aceasta a fost duminica mea. O zi frumoasă, însorită şi plină de zâmbete. Voi cum v-aţi petrecut duminica? Aţi stat în casă sau aţi ieşit la o plimbare în parc?

Să aveţi o săptămână însorită şi plină de zâmbete şi îmbrăţişări! 🙂

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *