Energizant

Chiar dacă ziua de ieri nu a fost tocmai minunată, ziua de azi a fost mai bună decât mă aşteptam. Normal ar fi trebuit să stau în casă şi să scriu la română, la mate, la fizică etc, dar am preferat să ies şi să mă bucur de o zi aşa călduroasă. Am fost în skate park cu Vlad şi câţiva prieteni de-ai lui.

Bineînţeles că nu au lipsit pozele, pe lângă poveştile de zi cu zi. Vlad şi Andrei şi-au etalat talentul, arătându-mi o mulţime de trick-uri foarte interesante.

Vlad, care e foarte glumeţ de felul lui, a ţinut să întrebe fiecare persoană care trecea pe-acolo câţi ani am eu. Lui nu-i venea să creadă că mâine-poimâine fac 17 ani. De ce, băi? Chiar aşa mică par? Hai spuneti şi voi. Eh, oricum nu ai cum să te superi pe el, orice ar zice. Şi ştiu şi de ce spun asta.

Ideea este că aş sta încontinuu să le fac poze pentru că e imposibil să faci aceeaşi poză de 2 ori. În fiecare moment, ai altă surpriză. Dacă aş pune pe blog  toate pozele pe care li le-am făcut azi,  sunt sigură că v-ar lua ceva timp să vedeţi toată postarea.

Iar când am ajuns acasă,  am mâncat  nişte îngheţată super bunăăă. ( Era cumpărată de mine 😀 ) A fost o zi super şi chiar mă bucur că nu am stat în casă.  Aş fi regretat sigur dacă aş fi pierdut o zi ca aceasta.

Şi uite aşa s-a terminat şi week-endul acesta. S-a lăsat aşteptat, dar a fost binemeritat. 🙂

Să aveţi o săptămâna nouă frumoasă!

Facebook Comments

2 gânduri despre &8222;Energizant&8221;

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *