Primăvara e în floare

În sfârşit este primăvară. Iarba începe să apară, parfumul ghioceilor se simte pretutindeni, păsările ciripesc toată ziua, soarele este mereu pe cer iar lumea este, din nou, mai fericită şi mai veselă.

Florile colorate şi frumos parfumate sunt cele care prevestesc primăvara;  sunt acele simboluri din viaţa noastră care ne fac să zâmbim. Ele aduc mereu primăvara şi soarele în sufletele noastre. Au un anume farmec.

În curând o să apară şi albinuţele, buburezele ( dacă spun şi muştele o să stric toată frumuseţea frazei ), păsările vor reveni la cuiburi şi ne vor încânta cu trilurile lor, noi ne vom întoarce la tricourile colorate şi la teneşii de vară. Mai simplu, toţi vom „înflori”, vom fi mai veseli, mai bucuroşi ( nu îmi spuneţi că iarna eraţi veseli că purtaţi 2 geci pe voi, 3 pulovere, pantaloni de ski şi bocanci; e mai bine acum, te poţi simţi mai liber. ).

Eu mă bucur că primăvara este la noi şi că mă pot trezi din nou cu zâmbetul pe buze, gândindu-mă că este vreme caldă şi frumoasă,  şi că oriunde aş merge căldura de afară se va îmbina cu cea din sufletele oamenilor încântaţi de miresmele florilor şi de zumzetul gâzelor.

( Mulţi vor crede că ultima poză este editată, dar nu este aşa. Am vrut să fiu cu un pas înaintea lor şi să le spun că, pur şi simplu, aşa au ieşit culorile. Şi totuşi a arată bine poza, nu? )

Ei, acum că primăvara a venit, hai să ne bucurăm de ea şi să oferim cât mai multă căldură, cât mai multe zâmbete şi îmbrăţişări tuturor oamenilor. 🙂    Free huuuuuuugs! >:D<

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *