De prin Herăstrău

Am avut un super-weekend. A fost cald, aşa că am profitat de vremea frumoasă.

Sâmbătă, după ceremonia de absolvire de la Şcoala de blogging, am zis să fug un pic şi prin skate park să mai fac nişte poze, însă, de data asta, în Herăstrău. Am mers singură căci Andra era răcită şi am zis să nu o scot din casă. ( Bine, s-a cam supărat ea pe mine, dar eu îi voiam binele. )

A fost puţin aiurea că eram singură, dar în câteva minute m-am acomodat şi chiar m-am amuzat pe-acolo.  A fost ok! Însă, m-au cam enervat nişte bikeri, care începuseră să se dea în spectacol că doar eram singură şi, probabil, credeau că dacă încep cu: „drăguţa”, „păpuşa”, „vai, dar ce pălărie ai!”, or să mă impresioneze şi o să cad din picioare, dar nu prea le-a mers.  Un sfat: Băieţi, încercaţi chestii de genul acesta cu piţipoancele sau cu fetele care sunt moarte după voi.  Nu m-aţi impresionat şi nici nu îmi doream să vin să vă cer un autograf doar pentru simplul fapt că aţi strigat după mine. Un simplu „Bună!” ar fi fost mai drăguţ şi mai ok, decât toate vorbele astea infantile.

După faza asta, am renunţat să le mai fac poze (nici nu mai meritau) şi m-am dus la nişte rolleri foarte haioşi care au fost  de acord să le fac câteva poze şi nu m-au mai luat peste picior. Au fost chiar foarte de treabă tipii,  şi erau şi foarte buni în ceea ce făceau.

Cred că, 10 minute încontinuu, tipii din skatepark s-au întrecut pe ei cu trickurile pe care le dădeau. Sunt foarte buni şi merită priviţi şi apreciaţi pentru ceea ce fac. Eu zic că muncesc foarte mult ca să poată face ceea ce noi, uneori, zicem că dacă ne chinuim reuşim şi noi imediat.

Nu mă mai puteam opri din a face poze, însă au obosit, mai ales că era destul de cald şi am luat şi eu o pauză. Aş sta toată ziua în skatepark doar pentru a prinde cadre cât mai interesante, care nu merită ratate.

Deci…cine vine în weekend la o plimbare în parc? 🙂

Facebook Comments

3 gânduri despre &8222;De prin Herăstrău&8221;

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *